Stinapa nature fee tag 2019

Stinapa nature fee online betalen

Belangrijk bericht voor alle snorkelaars en duikers die Bonaire bezoeken

De afgelopen maanden heeft STINAPA in samenwerking met ReefSupport gewerkt aan een online systeem om de Nature fee te betalen. Er is veel moeite genomen om een ​​online betalingssysteem voor de aankoop van tags in te voeren. Er is in de loop der jaren veel veranderd, daarom heeft STINAPA veel methoden geïntroduceerd om het hele proces efficiënter te maken. Daarom introduceert STINAPA de e-tag. Dit online systeem vereenvoudigt het kopen van de tag, verkort het beheerproces voor de wederverkopers en het financiële STINAPA-team. Ook het proces van het patrouilleren en controleren van tags zal sneller en eenvoudiger zijn voor de rangers.
Dit zal de dienstverlening aan onze bezoekers verbeteren.

De klanten kunnen hun e-tag kopen voordat ze op het eiland aankomen. Ze ontvangen hun aankoopbewijs met een QRcode in hun e-mail. Ze kunnen het op hun mobiele telefoon opslaan of er een afdruk van maken. Zodra de bezoeker op het eiland aankomt, is de volgende stap om een ​​lokale duikwinkel te bezoeken en het oriëntatieproces te doorlopen. De e-tag maakt het patrouilleren ook eenvoudiger voor de rangers en de bezoekers, omdat het een snelle scan van de QR-code is om te controleren of de e-tag geldig is.

De website is officieel live via stinapa.bonairenaturefee.org. De fysieke tag is ook geldig en beschikbaar voor de rest van dit jaar.