Het is een top locatie vlakbij het vliegveld met volledig omheinde tuin,ideaal met kinderen.
Marcel is zeer behulpzaam en helpt je overal mee indien je dit op prijs stelt.
Alle benodigdheden voor een fijne vakantie zijn aanwezig ( b.v barbecue,koelbox,stoelen om mee te nemen naar strand b.v.)

Roovers – Prinsenbeek

Wat hebben we met het hele gezin genoten van dit complete ruime vakantie huis.
Aan alles is gedacht van was en afwasmachine en elke slaapkamer eigen douche en wc.
Ook ‘kleine’ dingen zoals een koelbox , klamboe over elk bed , spelletjes , snorkels en speelattributen voor in het heerlijke zwembad.
De auto huur (ruime pick-up ) van Marcel zelf is ook een aanrader .
Kijken er nu al naar uit om in oktober weer terug te komen.

Marion – Sint Annaland

Centraal gelegen op 7 autominuten van het centrum van Kralendijk en ca 10 minuten van surfcentra Lac Bai. Het huis is zeer compleet uitgerust, ook als je zelf wilt koken is er een zeer goed uitgeruste keuken met royale koel/ vriescombinatie. Aan elke slaapkamer grenst direct, zonder deur, een eigen badkamer met toilet. Voor de privacy zou hier een extra deur prettig zijn. Elke badkamer heeft een voorziening voor warm water. Heerlijke lounge bedden in de tuin. Veel privacy. Gezellig tafelen onder de porch. De eigenaar Marcel is samen met Maria zeer gastvrij. Ook bij vragen zijn ze uitstekend bereikbaar en staan ze direct klaar. Ook de beschikbare pick-up was ideaal, een auto heb je echt nodig.

Ellie – Spijkenisse

We hebben genoten in Cas Bon Majeti. Het huis lag heel centraal, had alles in zich wat een mens nodig had. Heerlijk zwembad. Lekker genieten onder de porch. Wij vonden Bonaire geweldig. De bevolking vriendelijk. Je hebt wel een auto nodig anders kom je nergens. Maar die hadden we gehuurd van de eigenaar Marcel. Marcel stond altijd voor ons klaar als er eens kleine dingetjes waren. Zijn service was prima. Kortom verblijf voor herhaling vatbaar.

Joyce – Almere

Wij hebben met het gezin in augustus twee weken doorgebracht In Cas Bon Majeti. Het is ons zeer goed bevallen. Het huis is centraal gelegen en ziet er zeer goed uit. Alles is aanwezig en de eigenaar doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een echte aanrader.

Richard – Zoetermeer