Bonaire biedt vele excursies en attracties. Speciaal voor onze gasten bieden we een aantal trips met 10% korting aan.

Duiken op Bonaire

Bonaire heet niet voor niets ‘divers paradise’.  Wil je kennismaken met de wondere onderwaterwereld? Ben je al duiker en heb je materialen en/of een check-up nodig ? We hebben een unieke samenwerking met VIP diving, waar de veiligheid en persoonlijke begeleiding hoog in het vandaal staan. Hierdoor kunnen we je een groot deel van het assortiment met 10% korting aanbieden.
Wil je gebruik maken van deze korting, laat het Maria weten en we zorgen ervoor dat je de benodigde informatie krijgt opgestuurd.
VIP diving is in de buurt van het vliegveld gevestigd.

Vakantievilla Cas Bon Majeti Bonaire - VIP diving met korting

(Private) diving services

Heb je nog niet zoveel duikervaring en wil je de onderwaterwereld onder begeleiding verkennen?
Of wil je een proefduik maken, een PADI Open water cursus of specialty volgen of een gidsduik  maken?
Nee dan contact op met de zeer ervaren duikinstructeur van Dive Diva Bonaire, Maria.

Zeilen en dinnercruises

Compass Sailing Bonaire is een dynamisch bedrijf dat ontspannende zeil en snorkel cruises organiseert op een zeiljacht, dat van alle gemakken is voorzien. De Compass zeilt in de baai van de mooie en zon overgoten eilanden Bonaire en Klein Bonaire . Hier vult  een verfrissende passaatwind de zeilen . Voel de zon, zee en de wind. Sta oog in oog met de magnifieke gekleurde tropische onderwaterwereld van Bonaire en Klein Bonaire en geniet van onze tongstrelende hapjes en drankjes. Zij maken elke trip tot een onvergetelijke zeil en snorkel belevenis, een belevenis waarbij al je zintuigen geprikkeld en verwend worden.
Wanneer je reserveert voor een van de cruises, vermeld dan de naam van het huis: Cas Bon Majeti. Hiermee krijg je 10% korting!