“Cas Bon Majeti”. Deze prachtige villa in Bonairiaanse stijl met eigen zwembad en aparte studio is gebouwd op bijna 900 vierkante meter grond. Omdat het huis op de wind is gebouwd, zijn alle 4 porches en verblijven heerlijk koel. U kijkt uit op de ‘knoek’; de groene struiken en bosgebied. De vrijstaande woning en studio staan in een zeer prettige en rustige wijk en zijn omgeven door bomen en planten in een grote tuin.

Vakantievilla Cas Bon Majeti Bonaire - luchtfoto 2018
+
+
+
+
+
+
+
+
01

Gratis Wi-Fi

U heeft Wi-Fi in de verblijven en de gehele tuin. Onze villa is voorzien van een internet glasvezel aansluiting

02

Privé zwembad

Groot zwembad van 10 x 3 meter, voorzien van inlooptrap, buitendouche, verlichting en accessoires. Diepte: 1,75 meter. Volgelaatsmaskers worden beschikbaar gesteld.

03

Parkeerplaatsen

De auto kan zowel buiten het terrein als op het terrein onder een afdak worden geparkeerd.

04

Studio

Een vrijstaande studio met 2 tot 3 comfortabele eenpersoonsbedden, keuken, oven, koelkast, goede ventilatie, zitjes en een moderne inloop badkamer met douche en toilet. Ruimte voor een kinderbedje. De studio wordt alleen verhuurd in combinatie met de hoofdwoning.

05

Tropische tuin

Grote tuin met diverse planten en struiken. De tuin is voorzien van een automatisch dripsysteem.

06

Afspoelplaats duikuitrusting

Voor duikers en snorkelaars hebben we een tuinslang klaarliggen om uw spullen af te spoelen. U kunt uw duikuitrusting onder de porch ophangen om te drogen.

07

Porches

Het hoofdverblijf is omgeven met 3 overdekte porches, waarvan 1 aangrenzend aan het zwembad en voorzien van 5 ligstoelen en een barbecue. Een kinderstoel is beschikbaar. De studio heeft een smallere, overdekte porch, eveneens gelegen aan het zwembad.

08

Buiten eten

Onder de grote porch staat een grote eettafel met 8 comfortabele stoelen.